Pod krvavými nebesy - Sullivan, Mark T. (Knižní klub, 2018)
Pino se nestará o nacisty ani o válku. Je to prostý italský mladík, který si chce užívat života, hudby, dívek. Avšak když je jeho milánský domov vybombardován, přidává se k podzemnímu hnutí, které pašuje židy do bezpečí. Pino tak začíná zjišťovat pravdu o utrpení, kterým nejen Itálie prochází. A také nachází lásku u starší vdovy Anny. Vše se navíc ještě zkomplikuje, když se Pino nedobrovolně stává osobním řidičem u Hitlerovy pravé ruky v Itálii, tajemného Hanse Leyera. Pino rozehrává nebezpečnou špionážní hru přímo v srdci nepřítele. Ovšem stejně jako odhaluje další a další zvěrstva, smyčka kolem něj a jeho nejbližších se neúprosně stahuje…