Zlomená srdce - Summers, M. J. (Ikar, 2018)
Jsou to už tři roky, co Trey opustil rodný ranč v Coloradu, aby unikl výčitkám svědomí. Krátký románek s bratrancovou brazilskou přítelkyní mu pošramotil pověst a udělal z něj černou ovci rodiny. Právě teď se soustředí na školu a snaží se dostudovat, když se zničehonic dovídá, že je otcem skoro tříletého chlapce. Trey neváhá a okamžitě se vydává do Brazílie, aby o svého syna bojoval. To poslední, co chce, je už tak dost složitou situaci komplikovat, pak se ale seznámení s chlapcovou půvabnou a charismatickou chůvou Alexandrou…