Hra králem - Dobbs, Michael, 1948- (Argo, 2017)
Volné pokračování politického thrilleru Dům z karet nás opět zavádí do zákulisí britské politiky a odhaluje další machinace vládnoucích politiků. Když se Francisovi Urquhartovi konečně podařilo si díky různým machinacím vydobýt místo ministerského předsedy, myslel si, že už má vyhráno. Nyní však musí čelit novému nebezpečí v podobě mladého idealistického krále, který nechce před nekalými praktikami politiků zavírat oči. Francis se však nehodlá nově nabyté moci vzdát a pokud to bude nutné, je ochoten zničit dokonce samotnou monarchii. Podlehne král Francisovu vydírání? Bohužel i královská rodina má řadu skandálních tajemství, která netouží vynést na světlo světa.