Hráči se smrtí - Scarrow, Simon, 1962- (BB/art, 2018)
Technothriller Simona Scarrowa a Lee Francise začíná jako klasická záhada zamčeného pokoje. V bytě, který vyhořel, najdou hasiči mrtvého muže sedícího u počítače. Někdo ho krutě mučil a pak zaživa upálil. Místnost byla zamčená zevnitř, okna nevypáčená a bezpečnostní kamery na chodbách domu nikoho nezachytily. Přesto sousedka zaslechla z bytu mužův zoufalý křik: „Dost... dost, Iris!“ Zdá se, že půjde o to, zjistit, kdo Iris je, jak se nepozorovaně dostala do bytu i z něj, a pak ji dopadnout a usvědčit. Jenže mrtvý Gary Coulter měl na sobě v okamžiku smrti zvláštní gumový oblek a navíc byl klíčovým členem týmu, který se podílel na citlivém projektu souvisejícím s obranou Spojených států. Vyšetřování proto přebírá zvláštní agentka FBI Rose Blakeová se svými kolegy a předpokládá, že jim ministerstvo obrany, které projekt zadalo, poskytne všechny potřebné informace. Ovšem projekt byl tak tajný, že Rose musí nejdřív přijít na to, oč vlastně jde, a pak teprve hledat vraha