Kočky útočí : sbírka komiksů "Sarah's Scribbles" - Andersen, Sarah (CooBoo, 2018)
Další kniha od autorky komiksů Dospělost je mýtus a Ubulená hromádka štěstí. Nezbytná pro všechny, kteří nemají rádi větší společenství lidí, navazování nových vztahů je děsí, nejlepší kamarád je pro ně kniha – a samozřejmě milují huňaté svetry a kočky.