Poslední tango v Havaně - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2018)
Další volné pokračování jednoho z nejprodávanějších titulů Františka Kotlety, a to knihy Příliš dlouhá swingers party, na kterou loni úspěšně navázala publikace Velké problémy v Malém Vietnamu. Tomáš Kosek znovu řeší netradiční případy spojené s magií, démony a děsivými artefakty, které jsou nejen plné napětí, ale i sexu.