Miláček žen - Collins, Jackie, 1937-2015 (Klokan (Alpress), 2011)
Zamilovali se do sebe jako středoškoláci: Nick, kluk z okraje společnosti, a Lauren, nejkrásnější dívka z maloměsta. Toužili vnést se spolu ke hvězdám, ale osud je rozdělil. Oba uzavřeli manželství z ryze praktických důvodů, což jim nepřekáží být zbožňovanými idoly. Z Lauren se stala žádaná modelka, které muži leží u nohou. Ani herecká hvězda Nick Angel nemá o fanynky nouzi. Zdá se, že role jsou jasně rozděleny...