Krutý osud : Joe Kurtz, detektiv bez licence - Simmons, Dan, 1948- (BB/art, 2010)
Čtenáře, kteří nabyli dojmu, že si Joe Kurtz v předchozích dvou detektivních románech Dana Simmonse stačil protrpět víc, než by jakýkoli smrtelník zasluhoval, vyvede autor z omylu hned v první kapitole třetího pokračování, kdy Kurtz jen o vlásek unikne smrti a poranění hlavy mu přivodí trvalé migrény. Hlava by ho ale nejspíš rozbolela tak jako tak, protože ho tentokrát kromě pátrání po útočníkovi, který mu usiluje o život, čeká práce hned pro dva mafiánské bosse, jimž někdo začal vraždit drogové dealery…