České pověsti : o Žižkově stole u Luže a jiné pověsti - Wenig, Adolf, 1874-1940 (Omega (Dobrovský), 2013)
Pověsti, báje a báchorky ze všech koutů Čech, které jsou jedinečným dokladem slovesné tvořivosti našeho lidu.