Bojíš se tmy? - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan (Alpress), 2018)
Z celého světa přicházejí zprávy o záhadných vraždách. Zprvu se zdá, že jde o náhodné události, ale policie brzy zjistí, že všechny oběti pracovaly pro KIG, nejvlivnější organizovanou skupinu zabývající se vojenskou strategií. Šéf organizace Tanner Kingsley slibuje dvěma mladým vdovám, Dianě a Kelly, že vypátrá, kdo stojí za smrtí jejich blízkých. Vzápětí však obě jen o vlásek uniknou smrti. Kdo a proč je chce zabít?