Bratrstvo kamene - Morrell, David, 1943- (Klokan (Alpress), 2001)
Volné pokračování akčního thrilleru Bratrstvo růže je příběhem příslušníka amerického zvláštního komanda, který se marně snaží zbavit výčitek svědomí a žít v ústraní kláštera. Po šesti letech musí znovu čelit těm, kdo ho vypátrali a snaží se jej zabít.Nové nebezpečí jej přinutí vrátit se k traumatickému zážitku inscenované vraždy jeho rodičů a hledat odpověď na mnohé otázky. Příběh je plný napětí, rutinně napsaný. Je to úniková četba pro muže.