Se mnou si nezačínej - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2018)
Řízením osudu se stane Eva Dallasová svědkem násilné smrti Larindy Marsové, profesionální klevetnice a nebezpečné vyděračky, která výměnou za své mlčení už sedřela z kůže celou řadu vlivných lidí. Při vyšetřování její smrti získává Eva šokující informace, které měly být raději pohřbeny spolu s Larindou.