Smrt příjde s úsvitem - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan (Alpress), 2018)
Po útoku indiánů se Callaghenovi podařilo dostat patrolu zpět do bezpečí. Jen nezkušený poručík, který je vedl, zahynul. Ale proč vůbec zamířil tak hluboko do pouště? A jaké řeky zlata se týká mapa, kterou Callaghen našel v poručíkově pozůstalosti? Jisté je, že o mapě ví ještě někdo a necouvne ani před vraždou, aby ji získal.