Nenalezená - Mróz, Remigiusz, 1987- (Domino, 2018)
Psychologický thriller o pohřešované ženě, která zmizela zdánlivě beze stopy. Damian Werner přišel před deseti lety o snoubenku, když byl svědkem jejího znásilnění a následného zmizení. Nikdy nikdo nezjistil, co se vlastně stalo, a Damian se celé roky trápil vymýšlením alternativních scénářů, ve kterých ji mohl zachránit. Nyní se na internetu objevuje její poslední fotografie, kterou nikdy nikomu neukázal, a Damiana kontaktuje jakási neznámá žena. Muž zjišťuje, jestli dívka na fotografii je opravdu jeho ztracená Ewa, nebo se ho někdo jen snaží vlákat do zvrácené pasti. Na povrch vyplouvají informace, které Damian o své snoubence netušil, a otevírá se před ním svět, který nikdy nechtěl poznat.