Panský dům a jeho dědictví : závěrečný díl rodinné ságy - Jacobs, Anne (Knižní klub, 2018)
Závěrečný díl historické trilogie o německé továrnické rodině a jejích zaměstnancích. Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu. Jeho sestra Elisabeth se se svou novou láskou nastěhuje zpátky do rodného domu. Paulova žena Marie si splní svůj dávný sen: otevře si módní ateliér. Její modely slaví úspěchy, ale stále častěji dochází ke sporům s Paulem. Marie nakonec jednoho dne sebere děti a z panského domu se odstěhuje a kola osudu nabírají rychlost... Nakladatelská anotace.