Vždycky je to manžel - Campbell, Michele, 1962- (Mystery Press, 2018)
Psychologický thriller americké autorky o třech nerozlučných přítelkyních ukrývajících temné tajemství, jejichž spojenectví naruší až smrt jedné z nich. Kate Eastmanová, Aubrey Millerová a Jenny Vegová se poznaly na vysoké škole, nejprve sdílely jen společný pokoj, pak společné přátelství, a nakonec je spojilo temné tajemství. Myslely, že to zůstane navždy ukryto jen v jejich vzpomínkách. Když je však Kate nalezena mrtvá, začínají se zbylé kamarádky obávat o své bezpečí. Nejsou si totiž jisté, že vrahem je Katin manžel, jak se domnívá policie. A možná, že někdo další měl mnohem pádnější důvody se Kate zbavit. Odhalí skutečného pachatele včas?