Deadpool - Duggan, Gerry (Světové komiksy česky, 2016)
Když lezou z hrobů mrtví američtí prezidenti - od George Washingtona po Geralda Forda - aby terorizovali své krajany, největší hrdinové Marvelu si nemohou dovolit zprofanovat svůj mediální obraz masakrem těchto amerických patriotů. Tak odpudivá operace se dá svěřit jen do rukou po zuby ozbrojeného šílence s nevybíravými zabijáckými sklony a bezprecedentní obranyschopností, jehož mizerné reputaci už nemůže uškodit nic. Ale kdo v marvelovském vesmíru je ochoten špinit si ruce rozšmelcováním těchto zmrtvýchvstalých hlavounů? Nejvyšší čas povolat do boje Deadpoola!