Fullmetal alchemist = Ocelový alchymista - Arakawa, Hiromu, 1973- (Světové komiksy česky, 2017)
Když si dva bratři, Edward a Alphonse Elricovi, zahrávali s mocnými silami, aby si splnili své největší přání, přišel jeden z nich o ruku a nohu a z druhého nezůstalo nic jiného než duše, uvězněná v mohutném brnění. A teď je Edward ve službách vlády - slouží vojensko-alchymistické organizaci, která jeho síly používá na řešení nebezpečných problémů... a občas i zabíjení. Jenže není sám, kdo má tyto schopnosti. Díky zneužívání alchymie je svět v troskách a všichni, jak hrdinové, tak jejich nelítostní protivníci, hledají ten největší poklad - mýtický Kámen mudrců.