Nevinná navždy - Glines, Abbi, 1977- (Yoli, 2017)
Rush slíbil Blaire, že ji nikdy neopustí. Ale slib se pro něj stane těžkou zkouškou… Rush musí volit mezi svou rodinou a láskou k Blaire, přitom nechce ani jedno ztratit. Jak to ale udělat? Blaire zase nechce opustit svoji pohádkovou představu o láskyplném vztahu s Rushem. To už ale dávno není pravda, oba se navzájem zraňují a Blaire už nemůže zastírat, že téměř nic není v pořádku. Dovedou svůj vztah udržet, aniž by každý z nich neztratil příliš?