Atomka - Thilliez, Franck, 1973- (XYZ, 2018)
Těsně před Vánoci je nalezeno tělo novináře v mrazáku v jeho bytě v Paříži. Stal se Christophe Gamblin obětí sériového vraha, kterého sám odhalil? Jedná o stejného zabijáka, který hodil své oběti do ledových alpských vod? Právě ve sněhem pokrytých Alpách hledají Lucie Henebelleová a Franck Sharko informace, které by je přivedly na vrahovu stopu. Objev Gamblinových poznámek je zavede na kliniku, která se specializuje na využití hypotermie při operacích srdce. Ale megalomanský vrah, který svými experimenty s chladem sleduje extrémně nebezpečný cíl, je už zase o krok dále…