Naposledy se ohlédni - Brown, Janelle, 1973- (Světový bestseller, 2018)
Americký psychologický thriller rozvíjí téma o tom, jak dobře známe své nejbližší. Pravdu se často dozvíme, až když je ztratíme. Když se Billie Flanaganová, pečující matka a milující manželka, nevrátí z jedné horské túry, nikdo nepochybuje o jejím tragickém konci. Manžel Jonathan a patnáctiletá dcera Olivie se snaží vyrovnat s touto bolestivou ztrátou. Po roce ale Olivii začne navštěvovat matka v podivných vizích a nabádat ji, aby lépe hledala. Jonathan se při likvidaci pozůstalosti zase dobere k překvapujícím zjištěním o Billie, která zřejmě nebyla tou ženou, kterou znal.