Poslední místo, kam se podíváš - Lepionka, Kristen (Knihy Omega, 2018)
Úvodní díl detektivní série Roxana Wearyová s mladou soukromou vyšetřovatelkou hledající sériového vraha dívek a řešící vlastní vážné osobní problémy. Roxana Wearyová při svém nezvyklém povolání soukromého detektiva často naráží na vzpomínky po svém otci, známém policistovi. S osobními problémy si mladá žena příliš poradit neumí, nejraději hledá řešení na dně láhve s něčím pořádně ostrým. Naštěstí jí zbyl jako přítel a občasný milenec sympatický policista Tom. Nyní Roxanu najala klientka na vyřešení případu brutální vraždy, která se odehrála už před patnácti lety, ale jejíž tehdejší policejní řešení odmítá klientka přijmout. Při hledání odpovědí se objeví i nové zločiny se stejným rukopisem a Roxana se sama dostane ke zvrácenému pachateli nebezpečně blízko.