Pravá čarodějka - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2018)
První díl romantické fantaskní série pro ženy Donovanovi, ve kterém sestřenice a bratranci jednoho zvláštního rodinného klanu sdílejí po několik generací velké tajemství. Atraktivní Morgana Donovanová se narodila poblíž mystického Čarodějčina stromu a v nedalekém městě Monterey vede obchod s magickými předměty. Ve chvíli, kdy potkává tvůrce moderních hororů Nashe, se rozhodne, že by možná tento muž zvyklý na úspěch mohl pocítit od života pár trnů. Nash je od první chvíle nesmírně charismatickou a krásnou mladou ženou fascinován a tak se rozehrává hypnotizující příběh tajemství, vášně a magie.