Před pikolou za pikolou - Green, Linda, 1970- (Bookmedia s.r.o., 2017)
Román autorky Lindy Greenové se stal číslem jedna na trhu elektronických knih a top 20 nejprodávanější knihou na Amazonu. Vypráví příběh zmizení čtyřleté dívky během hry na schovávanou v parku. Raz, dva, tři… Lisa Daleová zavře oči a počítá do stovky během hraní si se svou dcerou na schovku. Když je otevře, její čtyřletá dcera Ella je pryč. Zmizela beze stopy. Policie, média a Lisina rodina si myslí, že ví, kdo Ellu unesl. Ale co když člověk který ji unesl, není vůbec cizí? Co když jsou únosci přesvědčeni, že dělají správnou věc? A co když je Lisina malá holčička v nebezpečí a zmizí na věky?