Sama sebou - Moyes, Jojo, 1969- (Ikar, 2018)
Jojo Moyesová vrací na scénu Louisu Clarkovou čtenářsky oblíbenou hrdinku dvou předchozích knih. Tentokrát je děj situovaný do New Yorku a jeho nejvyšších společenských kruhů. Louisa Clarková s těžkým srdcem odjíždí od svého přítele Sama a z Londýna se přesouvá do New Yorku pečovat o Agnes, psychicky nemocnou ženu z nejvyšších společenských kruhů. Nové zaměstnání přináší spoustu nesnází, ale také příležitostí. Louisa postupně přivyká vysokému standardu, byť si to sama nepřipouští. Sam, který ji občas přijede navštívit, to však vnímá s velkou nelibostí. Louisa potkává v New Yorku milého přitažlivého muže, Joshuu, Samovi v Londýně přidělují novou atraktivní kolegyni Kattie. Vztah, který dosud na dálku fungoval jen s malými trhlinami, začíná být skutečně v ohrožení. Přežije Louisina životní láska všechny nástrahy geografické vzdálenosti i tíživých pocitů prázdnoty, nejistoty a žárlivosti?