Život udeří, kam se mu zachce - Hülsmann, Petra, 1976- (Ikar, 2018)
Párty, zábava a volnost – to je pro Marii nejdůležitější na světě a ona svůj bezstarostný život miluje. Vše se ale rázem změní ve chvíli, kdy sestra Christine těžce onemocní a požádá ji, aby se během její léčby postarala o malá dvojčata, na které je sama. A nejen to, musí převzít i sestřino místo v rodinné loděnici. Marii začne brzy všechno přerůstat přes hlavu: nemocná sestra, turbulentní rodinný život, firma, jejíž budoucnost je ve hvězdách. A jako by toho nebylo dost, uvědomí si podivné šimrání v břiše pokaždé, když zahlédne svého šéfa Daniela. A ve chvíli vrcholného chaosu přijde další životní zkouška...