Dokud nás láska nerozdělí - Hein, Mirja, 1964- (Klokan (Alpress), 2018)
Advokát Walter Parker má před sebou nelehký úkol. Musí usvědčit podvodníka, který jeho rodině již dlouho ztrpčuje život. Situace se zkomplikuje, když Walterova dcera Scarlet přivede k rodinnému krbu muže, jehož vytrhla ze spárů smrti po uštknutí hadem. Rozhoří se bouřlivý příběh plný vášně, žárlivosti a odplaty, který směle konkuruje ohni sužované australské krajině.