Hledá se Flíček - Grezlová, Otilie K. (Klokan (Alpress), 2018)
Proč Flíček všechny Barborčiny kamarády tak nadšeně vítá a má je tolik rád? Bára žárlí a s kamarády se málem rozkmotří. Jednoho dne si Flíček usmyslí, že se za svou paničkou a jejími kamarády vydá do školy autobusem. Jenže Barborku nenašel a domů také netrefí ...