Kořist - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan (Alpress), 2018)
Francis Courtney připlouvá ke břehům Afriky, aby pomstil smrt svého otce. Hamižní obchodníci a obávaní piráti, kteří pobřeží obývají, v podstatě představují vřelé uvítání ve srovnání s nebezpečím, jež vychází z rodinného kruhu. Setkání příbuzných rozdrásá staré rány a vyústí v tuhý boj, v němž se odráží hříchy předchozí generace.