Minecraft. - Baptiste, Tracey (Klokan (Alpress), 2018)
Bianca s Lonniem skončí po autonehodě v nemocnici. Když se dívka probere, Lonnie s ní na pokoji není. Díky speciálním brýlím se Bianca spolu s ostatními pacienty ocitne ve virtuálním světě hry Minecraft. Pronásledovaní nepřátelskými moby se ze všech sil snaží najít cestu ven. Narazí na avatara a Bianca si myslí, že je to Lonnie. Co když se ale mýlí?