Nechte mě odejít - Spencer, Caitlin (Klokan (Alpress), 2018)
Caitlin se ve čtrnácti přestěhovala s rodiči do města. Jednoho dne ji zláká inzerát hledající modelky. Zaměstnavatel ji však oklame, znásilní a pak prodá pakistánskému gangu. Pro Caitlin začíná život plný hrůz – nucené prostituce, násilí, drog a potratů. Přesto se jí po čase podaří i se svými dětmi utéct do bezpečí a poukázat na zvěrstva, která se dějí všem přímo pod nosem, aniž se někdo odváží zakročit.