V zajetí zlaté řeky - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan (Alpress), 2018)
Adam Stark narazil na zlato.Spolu se ženou a sestrou se snaží vytěžit co nejvíce, zatímco se jim ve spleti vyprahlých kaňonů daří unikat pozornosti Apačů. Znenadání se objeví psanec Taggart pronásledovaný lovcem odměn a vášnivý boj o zlato i lásku rozpoutá mezi hrdiny románu nevídané peklo.