Deníček moderního fotra 3, aneb, Historky z rodičovského podsvětí - Landsman, Dominik, 1985- (Ikar, 2018)
Třetí díl humorně laděných příběhů otce na rodičovské dovolené, která se tu pomalu chýlí ke konci. Třetí kniha populárního Deníčku moderního fotra popisuje období kolem třetího roku čiperného synka Čeňka, kdy se tatínkova "dovolená" pomalu chýlí ke konci a nastupují nové radosti, například v podobě školky. Věci se snad zlepšují - nebo si člověk prostě zvyká...