Dobrodružné příběhy Čtyřlístku : 2001 - Němeček, Jaroslav, 1944- (Čtyřlístek (Čtyřlístek), 2018)
Souborné vydání kreslených příběhů slavného Čtyřlístku z roku 2001 přináší sedmnáct dobrodružství Fifinky, Bobíka, Myšpulína a Pindi. Komiks pro děti mladšího školního věku. Již sedmnáctá velká kniha této oblíbené edice obsahuje příběhy z čísel 310 až 326 z roku 2001. V prvním příběhu Drak metrák prožije Čtyřlístek napínavou jízdu s drakem, který se promění ve vlak. Trochu popletené pohádky zase napraví v Pohádkové zimě a Brýle mámení odhalí dávno zapomenutou bitvu o Třeskoprsky. Nakladatelská anotace. Kráceno.