Hedvábná past - Harasimová, Markéta, 1977- (MaHa, 2018)
V napínavém psychotrilleru se mladá a atraktivní kapitánka kriminálky Nina snaží dopadnout nebezpečného psychopatického zločince. Další z řady detektivních, eroticky laděných románů české autorky. V nejmenovaném městě dochází k brutálním vraždám mladých žen. Kapitánka Nina Kynclová a její kolegové z krimimálky si nejsou jisti, zda vrah pracuje sám nebo zda jsou brutální vraždy dílem více pachatelů. Do týmu kriminalistů přichází nová posila kapitán Štěpán Seidl - mladý atraktivní muž. Mezi Ninou a Štěpánem to okamžitě začíná jiskřit, přestože Nina po bouřlivém rozvodu striktně odmítá jakýkoliv vážný vztah. Mezitím jsou nalezena další zohavená těla mladých žen a vrah či vrahové neustále unikají, aniž by policie získala jedinou stopu. Kapitánka Nina však netuší, že brutální psychopat na ni chystá nebezpečnou past.