Jména mrtvých dívek - Rickstad, Eric (Detektivní román (Host), 2018)
Třetí detektivní román amerického autora je opět zasazen do mrazivého severního Vermontu, a bývalý detektiv Frank Rath se zde bude muset zapojit do vyšetřování brutálních vražd. Ned Preacher se po krátkém trestu dostal na svobodu, nehodlá nechat detektiva Franka Ratha a jeho neteř Rachel ani chvíli v klidu. Volá jim, sleduje je a vyhrožuje, že Rachel konečně pozná, kolik bolesti skutečně dokáže vydržet, na těle i na duši. Rachel ví, že právě Ned je tím, kdo před lety brutálně zavraždil její rodiče a cítí, že nyní touží uchvátit i ji. Když se v okolí začnou objevovat těla mučených a zabitích mladých žen, připojí se Frank k vyšetřovatelce Sonje Testové, aby odhalili viníka těchto zločinů. Postupně rozplétají předivo záhad, lží a tajemství, které je přivede na stopu brutálních zločinců. Je možné, že by současné vraždy měly vazbu na staré zločiny, které nedošly spravedlivého trestu?