Krvavé sestry - Masterton, Graham, 1946- (Host, 2017)
Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové. V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown. Souvisí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah nenajde Katie a její vlastní tajemství jako první.