Někdo blízký : první případ inspektora Fawleyho - Hunter, Cara (Host, 2018)
Detektivní román z univerzitního Oxfordu, v němž inspektor Fawley vyšetřuje záhadné zmizení osmileté holčičky. Když osmiletá Daisy Masonová zmizí během oslavy z domu, inspektor Adam Fawley dobře ví, že v devíti případech z deseti je pachatelem někdo blízký. A Daisyina rodina je přinejmenším zvláštní - matka se při výslechu zoufale snaží udržet zdání normálnosti, kdežto otec je chladný a nepřístupný. A pak je tu Daisyin mladší bratr, zakřiknutý a nemluvný... Inspektor Fawley hraje o čas a snaží se najít jakoukoli stopu, ale dívka jako by se propadla do země - nikdo nic neviděl, nikdo nic neví. Ale všichni mají na událost svůj názor a zdá se, že každý skrývá nějaké tajemství. Nakladatelská anotace.