Plovárna - Page, Libby (Ikar, 2018)
Společenský román, v němž se soukromý příběh hlavní hrdinky nečekaně protne s veřejným zájmem. Kate, mladá osamělá novinářka z lokálního plátku, dostane za úkol napsat reportáž o místní populární plovárně, které hrozí zničení. Seznámí se s téměř devadesátiletou Rosemary, milovnicí a pamětnicí plovárny a s jejími roztodivnými přáteli. Osudy místní komunity Kate zaujmou natolik, že se aktivně zapojí do boje o záchranu pro místní tak důležitého místa, aby nakonec zjistila, bez ohledu na výsledek, že se zbavila své uzavřenosti a našla nejen přátele, ale možná i lásku.