Pohřešuje se prezident - Clinton, Bill, 1946- (Světový bestseller (Euromedia), 2018)
Politický thriller, na kterém se podíleli dva nejpovolanější lidé - bývalý americký prezident Bill Clinton a špičkový autor politických a detektivních thrillerů James Patterson. Svět je v šoku. Americký prezident byl předvolán před zvláštní výbor sněmovny reprezentantů a obžalován ze zrady. Prezident Duncan se nemůže dostatečně hájit, neboť nesmí použít informace podléhající nejpřísnějšímu utajení. Ve chvíli, kdy se stává hlavním podezřelým, náhle zmizí a nastává zmatek. Americe hrozí fatální útok nevídaného rozsahu a zemi zachvátí strach...