Slepá bába - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (MOBA, 2018)
Zkušená advokátka Tereza Vrábelová má za sebou více než dvacetiletou praxi a zdá se jí, že lidé ji už nemají čím překvapit. Má dobrou pověst, žije klidný život, její soukromí je spořádané, nemá s nikým problémy, žádné konflikty. Až do jednoho obyčejného pátečního dne… Kdosi ji začne sledovat, časem přibydou i výhrůžky a tlak se stupňuje. Tereza se začíná bát. O co jde, komu vadí natolik, že vynakládá úsilí, aby ji zastrašil? A proč? Váhá, jestli se má obrátit na policii, nechce se jí do toho. Začne být podezíravá vůči lidem ve svém okolí a její dosavadní pevný svět je rozleptáván strachem a nedůvěrou...