Ty vyber, kdo přežije - Meier, Stephan R., 1958- (Knihy Omega, 2017)
Muž prchá hustým lesem ve snaze skrýt se před blížícími se drony. Objevení znamená smrt. Jeho jméno je Spark. Až donedávna byl spořádaným občanem dokonalého světa Eden, který je řízen inteligentním algoritmem TEĎ. Spark měl všechno: zdraví, pravidelný sex, jídlo a smysluplnou práci. Ale pak zjistil, co stojí za smrtí jeho otce. Jak nebezpečná může být všemohoucnost současného světa. A žena, kterou miluje, zmizela – a ve světě mimo Eden nepřežiješ ani den. Sparks se rozhodl bojovat. Za budoucnost světa a za lásku svého života.