Jak zhubnout těch blbých 6 kilo - Topinková, Barbora (Kamarádky kamarádkám, 2018)
Začínáte hubnout každé pondělí v měsíci, prvních čtrnáct dní v lednu a pět dní před odjezdem na dovolenou? Ale stejně si rok co rok kupujete o číslo větší plavky a ze zkušební kabinky se plížíte s pocitem mamuta stiženého akutní celulitidou? Šest kilo dělá rozdíl mezi pěknou ženou a fatální šťabajznou. Zahoďte šest dietních hříchů a naučte se u hubnutí myslet hlavou! Už teď jste bohyně, jasné? Jen z vás uděláme bohyni o dvě čísla skladnější…