Nejkrásnější filmové pohádky - Pospíšil, Matěj, 1985- (XYZ, 2018)
Beletristické zpracování těch nejlepších filmových pohádek jako například: Byl jednou jeden král, Sůl nad zlato, Nesmrtelná teta, Princ a Večernice, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty, Tři oříšky pro Popelku, Zlatovláska a mnoho dalších. Doplněno barevnými fotografiemi z filmů.