Seznam smrti - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, s.r.o., 2017)
Co se stane, když zaútočíte na SAS? Ve výcvikovém prostoru Brecon Beacons se adepti na vstup do SAS v nepříjemně chladném ránu připravují podstoupit nejtvrdší zkoušku způsobilosti zvanou „Fan Dance“. Kdysi slibný mladý příslušník speciální jednotky a nyní zlomený muž a alkoholik John Porter dosluhuje svou kariéru u výcvikové eskadry Pluku. Než však může Fan Dance vůbec začít, šest maskovaných ozbrojenců provede devastující útok. Zahynou při něm desítky vojáků. V chaosu po masakru se vláda zoufale snaží provést odvetnou akci a povolá Portera a dalšího přeživšího instruktora Johna Balda na brífink do Londýna. Jejich rozkaz zní: vystopovat, dopadnout a zlikvidovat všechny osoby odpovědné za vražedný útok. Následuje smrtící hra, v níž jde o to zabít nebo být zabit. Bald s Porterem vedou při krvavé odvetné misi úderný tým. Když se však přiblíží k poslední cílové osobě, s překvapením zjišťují, že jim hrozí daleko větší nebezpečí od osob z domova.