Chladnokrevně : další případ Eriky Fosterové - Bryndza, Robert, 1979- (Cosmopolis, 2018)
Pátý případ šéfinspektorky Eriky Fosterové, která společně s kolegy opět řeší složitý případ brutálních vražd. Na břehu Temže je nalezen vyplavený kufr, který v sobě ukrývá děsivý obsah - rozřezané tělo mladého muže. A je to druhý podobný případ. Inspektorka Fosterová se obává, že se bude muset opět utkat se sériovým vrahem a zároveň se objevují další případy, které se staly v jiném okresu.