Milenka - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2018)
Krásné Nataši Leonovové si v mrazivých moskevských ulicích všimne ruský miliardář Vladimír Stanislas. Vezme ji pod ochranná křídla a zahrne nevídaným luxusem. O tom, že Vladimir svoje bohatství nezísává pouze čistými praktikami, Nataša tuší, ale raději nevyzvídá - jejím světem jsou velkolepé domy a jachty střežené ochrankou. Její úlohou je dělat Vladimira šťastným, na nic se neptat a zachovat mlčenslivost. Nataša dobře ví, kde je její místo a jaká má tato hra pravidla.