Šance na štěstí - Higgins, Kristan (Ikar, 2018)
Milostná romance americké autorky o odvaze dát životní lásce druhou šanci. Kdysi se Colleen O'Rourkeová a Lucas Campbell milovali a každý v městečku si myslel, že spolu zůstanou navždy. Když se však Lucas rozhodl opustit nejen rodné město, ale i Colleen, zlomil jí srdce. Rozhodla se, že už nikdy nebude riskovat, že někdo prolomí obranu jejího srdce a radši bude jen pomáhat najít štěstí druhým. V rodinném baru si občas hraje na dohazovačku a pomohla najít spřízněnou duši už mnoha přátelům, pro ni je však láska zapovězená. Tedy až do okamžiku, kdy se Lucas nečekaně vrací a Colleen zjišťuje, že jí není tolik lhostejný, jak doufala. Podaří se Lucasovi přesvědčit svoji životní lásku, že druhá šance může vyléčit srdce jich obou?