Modrooký chlapec - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2017)
Poutavý příběh o temném tajemství, druhé šanci a síle lásky a odvahy začíná jednou obyčejou lidskou tragédií. Ginny Carterová byla vycházející hvězdou televizního zpravodajství. S manželem, populárním moderátorem, a tříletým synem vedla spokojený život v Beverly Hills. Až do chvíle, než ji osud dva dny před Vánoci obral o všechno. Ginny touží znovu najít smysl života a útěchu hledá v humanitární práci v nejchudších částech světa. Na výročí osudné nehody, kdy se sama potýká s myšlenkou na smrt, potká opuštěného chlapce se zářivě modrýma očima. Ginny mu instinktivně chce podat pomocnou ruku. Rozvine se mezi nimi zvláštní pouto. Oba dva se snaží vzájemně si vynahradit rodinu, ale chlapec zůstává nedůvěřivý a od Ginny utíká. Je zřejmé, že něco tají ....