Strach : psychothriller - Taylor, C. L., 1973- (Domino, 2018)
Drásavý psychothriller vrací hlavní hrdinku Lou do dětství, kdy se stala mediálním soustem novinářů po útěku se svým třicetiletým učitelem Mikem. Nyní se historie opakuje a Lou se pokusí zachránit novou predátorovu oběť. Lou Wandsworthová je nyní ve věku třiceti jedna let stejně stará jako byl před léty její učitel Mike Hughes, se kterým utekla z domova do Francie. Svůj život po této skandální události dávala mladá žena jen velmi těžce dohromady. Nyní se hodlá se vším už skutečně vyrovnat a ví, že se musí dokázat vrátit do svého rodného města a konfrontovat Mika s tím, co tenkrát způsobil. Ovšem na místě Lou zjistí, že se tento drsný všehoschopný muž vůbec nezměnil a jeho pozornost je upřená na novou oběť, třináctiletou studentku.